επιχειρηματικο σχεδιο Can Be Fun For Anyone

Το κράτος δεν μπορεί και δεν το επιθυμεί να είναι ο μόνιμος χορηγός σας: Λάβετε ως δεδομένο σε κάθε συλλογισμό σας ότι το κράτος – όπου και όταν χρειάζεται ή απαιτείται – τείνει χείρα βοήθειας, αλλά πάντα πυροσβεστικά και για μικρό διάστημα.

•Και τέλος, απαντά τεκμηριωμένα στο ζήτημα, αν τελικά θα πρέπει να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή όχι.

Τα Περιφερειακά Προγράμματα, ένα για κάθε μία από τις ελληνικές Περιφέρειες, περιλαμβάνουν δράσεις περιφερειακής εμβέλειας.

Σημ: Εδώ μπορεί να μπει ένα λινκ που να αναφέρει «Για να δείτε Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων που αναλαμβάνουμε πατήστε εδώ »

Να φτιάξουν σενάρια και να είναι το ίδιο προετοιμασμένοι για όλα.

Στόχος -κατά το Υπουργείο- είναι να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στον τομέα των χορηγήσεων, να προσφέρονται περισσότερες επιλογές σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για τη χρηματοδότηση κατανάλωσης και επενδύσεων, να διευκολυνθεί η αναχρηματοδότηση και η here αντιμετώπιση του προβλήματος των «κόκκινων» δανείων και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία σήμερα αποκλείονται.

Αυτού του είδους η παρουσίαση δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να δει όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την επιχείρησή σας και να καθορίσουν το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Παρακάτω θα δούμε μερικά στοιχεία που θα πρέπει να προσθέσετε στην επισκόπηση της εταιρείας σας.

Όταν τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο είναι περισσότερα από αυτά που φεύγουν, τότε η ταμειακή ροή είναι θετική. Όταν συμβαίνει το αντίθετο, τότε η ταμειακή ροή είναι αρνητική.

Δώστε μια γενική εικόνα της διοίκησης και της οργάνωσης

Να είναι σε θέση να σκέφτεται αναλυτικά, να σχεδιάζει και να ακολουθεί την κατάλληλη κάθε φορά στρατηγική.

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Ωστόσο κάθε επιχειρηματικός οργανισμός μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή του, να εξαλείψει μη αναγκαία κόστη, να μειώσει τα επιχειρηματικά ρίσκα και να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

για μόνιμη και διατηρήσιμη ανάπτυξη έχει να κάνει με την ικανότητα της επιχείρησής σου να αναγνωρίζει σε ποια πεδία πρέπει να βρίσκεται, τους τρόπους να κερδίζει και πώς να διατηρεί και να επεκτείνει το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Οικονομολόγος, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *